PERINGATAN

PENDAPAT YANG DITULIS ADALAH PENDAPAT PERIBADI PENULIS, TIDAK MEWAKILI MANA-MANA PIHAK.
TERDAPAT ARTIKEL YANG MENGANDUNGI GAMBAR YANG KETERLALUAN, NGERI, SENSITIF DAN BOLEH MENGUGAT EMOSI.





29 October 2011

Penyeludup Dadah Sadis Giler



Dah lama  tak upload gambar gini..maklum wife tengah berbadan dua..tmpat kejadian adalah negara pengeluar dadah dunia.Tapi hukuman cam ni winrar giler..TAPI AWAS tak tahan jangan tengok nanti mo muntah hijau kot..

22 October 2011

Skodeng Blog Aku!!!


Fuhhhh...dah baper lama dah aku tak update post..ada yang kata blog aku dah bersarang dengan labah-labah..dah berlori cucu cicit dia..





Aku jamin korang mesti akan terencat akal kalau labah camni beranak pinak dalam bilik tido..





By da way tanggal 11.10.11 6:25pm isteri aku selamat melahirkan cahaya mata kami yang pertama setelah melalui procudure induce bermula 6:00 pagi..12 jam 25 minit menahan kesakitan. Orang yang kena induce akan mengalami kesakitan berganda dari bersalin normal..huuuu..

So aku buat persiapan menimang puteri kami..lagi pun bini aku dah ada komplikasi masa kandungan 8 bulan. 



Kalau ikut hati aku nak letak nama Severnaya jer Krazny pon ok..bini aku berkenan gan nama Nur Alya Maisarah..Nih masa dia kener Kuning.



Arr..arrr.. arrr..penin..penin..

Idea bini aku letak pa ntah..kononya nak girlish dan peminim..idea aku nak pakaikan topeng jetski gan AK 47 hahaha baru mantop..tu baru mantop..bini aku kata pengaruh tv..
Senang nak jaga Alya..tak merengek lebih..Lapar..nak buang air tu jer time nangis..masa amik darah stedi jer(Abah dia kalau amik darah mo muntah hijau)..masa pepagi buta mandi pon stedi lagi..(Abah dia nak mandi kena ada air panas) Ha ha ha..malunya kat jr aku..


Pas nih aku akan update seperti biasa..