PERINGATAN

PENDAPAT YANG DITULIS ADALAH PENDAPAT PERIBADI PENULIS, TIDAK MEWAKILI MANA-MANA PIHAK.
TERDAPAT ARTIKEL YANG MENGANDUNGI GAMBAR YANG KETERLALUAN, NGERI, SENSITIF DAN BOLEH MENGUGAT EMOSI.





04 October 2009

Budak nakal is here!!!

Care for extra crispy anyone?

I'm on fire!!!Sorry guyz n gurlz nih bkn flameman.Fanstatik 4 jauh sekali.Bukan juga lakonan filem aksi perang holiwod.Agaknya dia masa nak sebut OPEN FIRE dia tersebut FLAME ON, kompom kelas pertama kecederaan dia.Ditambah pula dengan ammo bag yang ader kat badan dia mesti meletup-letup.Aku dah lupa cook time bagi peluru.COOK TIME bagi peluru dengan bom berbeza,ia menunjukan tahap ketahanan terhadap haba dan api,sampai limit dia bye bye babeh.Soldier nih tgh nak bukak helmet berkevlar dia.Bahagian dada dia ader plat keluli.Nak bukak ammo bag clip dengan vest clip memang lambat.




Ha ha ha ha salam pada semua nyer.nih entry first aku.Aku pun nak join hazrey wat blog gak..Waheeda pun wat blog mana aci, aku pun nak wat gak lar.Blog aku nih espesely aku consentret pasal gore n peringatan wat reader n ader lar nanti aku selit benda -benda len.Mat rempit putus paler ker. Lagi pun aku tak pandai nak blogger nih.aku belajar tak sampai sejam.Godak-godak jer.

So aku bagi amaran siap-siap lar maner2 yang lemah semangat tuh,mabuk darah phobia tgk myt yang berkecai-kecai so sila lar dengan hormatnya tutup pc anda g tidor.

Har har har(actually aku pun samer gak mabuk darah n phobia gn semua benda nih plus aku gayat sesangat tp dlm gmbar k jer jgn live jer. mampos aku x leh tido mlm2 panjat dinding). Motif aku wat blog nih sbb bertapa pentingnya kita sebagai rakyat Malaysia bersatu padu menjaga keharmonian negara n banyak-banyakan lah bersyukur, aku bukan nak lemahkan semangat korang tp untuk mengingatkan musibah dia n bertuahnya kiter di bumi malaysia. Jadi aku amik lar dari pelbagai perspektif.

Aku dah ader draft dia cuma belum publish lagi sedang edit.Just wait for it.







No comments:

Post a Comment