PERINGATAN

PENDAPAT YANG DITULIS ADALAH PENDAPAT PERIBADI PENULIS, TIDAK MEWAKILI MANA-MANA PIHAK.
TERDAPAT ARTIKEL YANG MENGANDUNGI GAMBAR YANG KETERLALUAN, NGERI, SENSITIF DAN BOLEH MENGUGAT EMOSI.





21 January 2012

Skodeng Demmit!!



*Sigh* ..... demmit.Dah masuk dalam sok kabor pun..tokey megaupload kener tahan..Ef B Ai punya kejer.Depa tengah mengamuk pasai pirate..sampaikan wiki pun tunjuk perasaan mempertahankan freedom in information..mobee music gan games pas nih susah nak dapat ler cam jual dadah lak..Yang ori ader la tapi...poor bastard like me..*sigh*.. RM 300 for DVD set anime... Multiupload yang awsome giler pon dah kong..

Tapi ibarat memukat ikan di laut tak kan dapat semua ye tak..

Skodeng-skodeng la filesharinglen..demmit tokey megaupload kaya giler..aku gak poor bastard..

*sigh*..


13 January 2012

Skodeng Nak Shared.

Tahun nih tahun 2012.Kununnya dunia nak kiamat..hahaha..lawak..Check la balik tanda kecil dan tanda besar..walau dah da..tapi masih lum lagi matahari kuar dari barat..banyak lagi tanda yang besar belum kita nampak..tapi tak salah malah lebih elok jika kita ingat kiamat itu bagaikan esok nak jadi.
aku suker sangat neko aka kucing..manja cute..


Dipendekan citer tahun nih tahun yang aku tunggu Pelbagai games yang akan release..Mass Effect 3..Starcraft 2.2..Diablo 3 bla bla bla..banyak lagi..

Tapi yang aku nak shared ialah Da most awesome file sharing is MediaFire.No pay pay..No que..no registration awsome bandwith can donlod multiplefile serentak..banyak lagi kelebihan dia..cuma lecehnya satu file maksimum dia 200MB jek..so kener donlod part by part la pastu baru combined..

Tapi here da best still green..setahun jagung baru..tapi paking awesome!!Perasaan aku sekarang nih asa cam tikus sesat dalam kilang keju..hahaha awesome..

Aku donlod filem kontreban(sajer bagi salah ejer..kang bot captured lak) 700 mb single file under 15 minit..

Wait most paking awesome is aku donlod single file latest game nid 4 spid da lun 6.58 GIGA only 2 hour..NOT PART BY PART..sekali jalan jer..hahaha paking awesome..yang len aku tak tahu ler..banyak lak songeh gan limit bandwith la pe la..dah tu speed cam siput sedut..

Now u understand why i paking epi..

here de tip

open google..
tep ler kat search tu cam Tipah Tertipu mediafire..so nanti dia akan listkan filem yang under file hosting tu..
Cuba la ngan per citarasa anda..pilem ker..game ker software ker..ni am jer ramai yang dah tahu..
K nih bonus..

mediafirefreaks.blogspot.com



kat cini cari ler drama tibi popular..kool giler..banyak lak tuh..

k sebelum aku lupa nih yang aku kata bapak awesome nih MULTIUPLOAD

Test nih..kalau dia dah ubah polisi nasib ler..tapi sementara dia maintain free belasah cukup-cukup..ok sila buang simbol **** tep balik nama dia yang urup besar bold tuh

http://www.m*****d.com/PFM3BW2JHW
enjoized..







Skodeng Nak Curang ker tak?


Setelah sekian lama menyepi dari mengepos..i pezent u ols CURANG!!
Ntah yer ker tak..tapi bukan kat Malaysia..Nih jer yang terselamat..(emel la) dalam inbox..yang len aku dah delete..tak sempat nak update blog sbb bz gan baby..ha baru tahu langit tinggi rendah.. nak mandi baby pon terkial-kial..kalau ikut ati aku nak bagi dia berenag jer..tapi aku tak nak merungut..penat menjaga baby ilang bila dia terlalu gedik bila aku ada..suka sangat mengoda aku..dan pandai kejip sebelah mata..like father like daugther hahaha..

Biasanya aku update blog kat umah..tapi ari aku update kat pejabat ler..da masa lapang sikit.

















Pas dia bunuh..dia pegi serender..gila otai..well at least dia ngaku..Membunuh perlukan keberanian nak ngaku ko memang bapak berani giler..


29 October 2011

Penyeludup Dadah Sadis Giler

video


Dah lama  tak upload gambar gini..maklum wife tengah berbadan dua..tmpat kejadian adalah negara pengeluar dadah dunia.Tapi hukuman cam ni winrar giler..TAPI AWAS tak tahan jangan tengok nanti mo muntah hijau kot..