PERINGATAN

PENDAPAT YANG DITULIS ADALAH PENDAPAT PERIBADI PENULIS, TIDAK MEWAKILI MANA-MANA PIHAK.
TERDAPAT ARTIKEL YANG MENGANDUNGI GAMBAR YANG KETERLALUAN, NGERI, SENSITIF DAN BOLEH MENGUGAT EMOSI.





31 May 2011

Skodeng RAGE!!!!..



Whoever’s been to Malaysia can confirm that their traffic is some of the most chaotic, disrespectful and dangerous in the world. While this statement applies broadly to all of Malaysia’s traffic, when it comes to young guys on motorcycles, who think they are invincible and ride that way, the chaos and danger grow fivefold. Most Malaysians can’t stand them either so it’s not unusual to see them happy if the abusers get their dues because they literally ask for it on daily basis.


http://www.bestgore.com/road-accidents/malaysia-motorcycle-accident-result-multiple-bone-fractures/


Pepagi atau pepetang ketika nak pergi kejer atau balik kejer..stop jer kat trafik lite boleh ler nampak orang langgar lampu merah..tak sempat hijau dah jalan.. lampu nak bertukar merah pun tak standby nak stop..

Betul rakyat malaysia ada adab ketimuran..tapi bab jalan raya FAILED!!ntah apa yang dikejarnya..setiap orang dapat masa yang sama 24/7..nenek depa nak beranak ka?atau dah tak sabar nak mampos..

Aku bengang sebab nyaris aku tak rempuh beruk mat yeh yang tak sabar nak mampos..dah tahu laluan dia lampu merah benti jer la..hadui..bila aku berhati-hati..orang lain lak nak mengeksidenkan aku..

*sigh*

Skodeng Huuu...

Dah baper lamer dah aku tak update..time opis bz layan kenah student..aku terperasan biler aku lalu jer student jeling-jeling gn senyum kat aku...terpaksa la aku berlari-lari anak pergi kat meja lantas bersimpuh malu-malu..sopan gitu...hahaha..tapi tu angan-angan jer la..realiti dia sebab aku baru jer gondolkan pala..so bila kena cahaya lampu spesial epek dia melampau-lampau..siap bunyi lagi..shingggggggg....student pon konpius mana satu kepala aku mana satu lampu bulat..
*sigh*...
Malam biler balik kejer aku research pasal arieal dog fight,battleship skirmish dan lain-lain..ada pojek..kalau jadi ler..