PERINGATAN

PENDAPAT YANG DITULIS ADALAH PENDAPAT PERIBADI PENULIS, TIDAK MEWAKILI MANA-MANA PIHAK.
TERDAPAT ARTIKEL YANG MENGANDUNGI GAMBAR YANG KETERLALUAN, NGERI, SENSITIF DAN BOLEH MENGUGAT EMOSI.





30 April 2010

Wait da menet 2

Teka teki kenapa hardisk aku rosak terjawab sudah. Kelmarin cpu komputer aku terbakar. Kelam kabut aku cari pemadam api. Bila dah jumpa sempat gak aku berfikir kalau aku padam guna powder nih abis lar tilam aku..penat lak nak vacum..tak sampai satu saat aku tutup suis utama. Terus api terpadam. Sata cabel tuh asal aku connect pada hardisk 750 giga aku. Disebabkan hardisk aku rosak aku biarkan ja.Aku tanggalkan hardisk untuk claim warranty.

PC aku custom made. Disebabkan aku demand perfomance jadi aku beli hardware berasingan. Aku pakai phenom 9850 Quad Core. Nvidia 9600 GT 512MB dual pci-e, DDR 2 800 4 giga (asal aku pakai 8 gigabait ram.)Hard disk aku pakai primary SATA 320 giga secondary 750 giga.

Aku tak nak beli yang pasang siap sebab tak boleh penuhi dengan apa yang aku nak. Tuh yang aku buat custom made. Tapi problemnya terbakar la pulak. Semalam aku ada check kalau leak kat mana-mana..tak der la pulak. Tak kan aku nak kena pakai master cooler yang besaq nak mampuih..tapi tempetured dia aku tau dlam limit 60 darjah sebab aku selalu monitored.

Aku dah ambil langkah berjaga-jaga bila aku beli buat custom made termasuk avr,master cooler,alat pemadam api cuma insuran ja aku tak amik. Buat sementara aku tak dapat nak post apa-apa sebab pc aku direhatkan sementara waktu..

Tapi kalau korang ada masa lepak ar kat www.bestgore.com best wooo

29 April 2010

Skodeng atuk hebat..tepuk-tepuk..

Aku tak suka tengok AF. Tak tahu kenape. Padahal aku suka dengar music video dan mp3. Agaknya sebab AF tuh made in malaysia tak? Tapi aku minat jugak lagu-lagu melayu. Tapi jarang sangat lar. Aku sangat memilih bab-bab dengar lagu melayu. Aku suka dengar lagu zaman 80an dan 90an. Ada kelas. Berbanding lagu sekarang banyak yang buat aku migrain. aku terpikir kat mana yang bestnya. Artis sekarang bersinar sekejap pas tuh malap.

Aku cuma kenal beberapa orang artis sahaja itu pun sebab ada kes mahkamah,gaduh,cerai dan yang kes-kes lain. Maksudnya aku kenal mereka sebab mereka selalu masuk paper. Kalau dia orang masuk paper menang pertandingan ker tak tahu la pulak, sebab aku tak berminat nak ambil tahu.

Baru-baru ini acik Spin terbunuh dalam kemalangan jalan raya..baru lar aku terhegeh-hegeh nak cari macam mana rupa acik spin. Lagu bola-bola api tuh aku minat sangat.Al Fatihah untuk acik Spin.

Agaknya aku minat lagu ja kot tak minat penyayi dia.Tapi jika artis tuh aku ternampak kelibat dia dalam pub,disko,kelab malam atau masalah sosial len. Terus aku gam.

video

Hoh!! Caya lar. Aku sanggup tengok atuk nih nyanyi dari tengok AF. Nama pun hiburan..atuk nih pun boleh kasik..

27 April 2010

Wait da menet

Mulai esok aku akan upload video dan picture yang gored giler-giler..mari kita saksikan ramai-ramai peyembelihan tentera rusia oleh pejuang chechnya. Lepas tengok mari kita fikir ramai-ramai ke mana hala tuju negara kita.

Semalam aku ada terfikir selagi rakyat malaysia tidak terdedah dengan kekejaman manusia terhadap manusia lain apabila negara bergolak. Rakyat tidak akan terfikir dan bersyukur dalam menjaga perpaduan. Semasa negara menuntut kemerdekaan segenap orang bersatu atas matlamat yang sama.kenapa? Negara kita dijajah selama 446 tahun!!!Permulaan kisah sedih ini adalah dari hasad dengki dan pembelotan. Bila kepentingan diri sendiri diutamakan,negara tergadai selama 446 tahun. Woahh kita dah pernah jadi macam kat bosnia dan chechnya. Zaman darurat selepas Japan kalah WW II dan tragedi 13 May.

Tapi kita selalu lupa..melainkan perkara tu terjadi ke atas kita dan keluarga kita.Aku ahli parti dot dot dot..Tapi aku tak kisah siapa yang menang. Asal boleh mentadbir, kalau kalah boleh cuba setiap lima tahun. Tuhan tidak tanya kamu parti politik mana bila mati dan pangkat tak dibawa bersama ke dalam kubur!!

26 April 2010

Skodeng slurpppppp...? buwekkkkkk!!!!?

Selera orang ader macam macam. Gambar nih aku terserempak dalam mailbox aku. Nasib bek aku tak tersedak cokelat yang aku makan. Yang pasti malam nih aku akan mimpi yang ngeri sekali.

Bagi lelaki yang normal..gambar nih menjelikan.jijik..bwerkkkkkkkk.. Tapi bagi lelaki yang kutub magnet dia sama..mungkin nih satu tarikan baginya? Kepada yang normal..bersyukurlah..satu nikmat yang tidak terperi lagi selamat..

Meh ramai-ramai kita layan keseksian aweeeek nih(yer la tuh)













25 April 2010

Skodeng hadoi la..

Semua orang tak suka menjadi gemuk especiali orang pompuan. Pinggang membesar setengah inci pun dah meraung giler-giler. Kenapa orang pompuan tak suka gemuk? Adakah sebab orang pompuan suke kecomelan dan keindahan? Apa pula dengan orang lelaki kalau nampak pompuan gemuk atau isteri jadi gemuk? adakah akan terkeluar perkataan hadoi la?Pape pun bersyukur lar kalau badan nek sikit sekilo dua. Compared dengan yang kat bawah nih.. stay helti!!















23 April 2010

22 April 2010

Skodeng da ghost part 2

Here another annoying ghost try to ruin your picture.



Actually he accidently flip over. A mistake.


Dont look behind you. Woahh nice body!!



What she doing? U got to be shiting me!! Yup that right..The best thing is, she give everything she got. FOCUS!


Woooo..werewuf..



ghos in old picture.





Her shocking face make me confused.




Ghost tend to like dirty place. Like this?






Ghost also keep haunting you..




Ghost that high.Woop he cracked!!




He looking at camera or looking something else. Either way that give him a freak out.





Haha lols...





I luv high school life.




What da heck? pocong also had a green card?May be he went to visit count darakulat..
Yang sebenarnya mereka nih buka antu pun tapi kacang antu yang tanpa sengaja atau sengaja merosakan picture kawan-kawan..har har har..tapi sebab ada mereka gak lar kita ada life giler-giler gn kawan-kawan..

Skodeng gate yang poyo.

Aktuali. Bukan gate yang poyo tapi orang yang buat tuh ler mengpoyokan diri dia dengan sengaja.Apa motif dia letak gate kat situ aku pun tak tahu. Tapi manusia kan bijak. Bijak mengambil kesempatan ke atas kepoyoan orang lain.



Skodeng transporter V

Meh kita skodeng pengankutan yang xtreme. Aku tengok pun gayat.



Betul-betul bekerja keras nih. Aku asal kedah pun tak pernah nampak macam nih.. Otai!!


Hah..jawab ler..



Sowey! Roof alredi ful. But under the bus is available especialy in front of wheel.


Safe the space u have but not the live you had. Cool.. U get something and maybe u loose something in return.



Now i wonder.. what else our hip for?




Hoh!! Neber eber take dis ambulance. Depa nih tak antar ke hospital. Tapi bilik mayat. yer lar lambat sampai.Bila dah sampai dah expired dah. Terus hantar bilik mayat jer.




Ini betul-betul pack. Kalau aku ader dalam nih tingin nak lepaskan angin sepoi-sepoi bahasa aku.nak tengok efek dan riak muka mereka. Mana nak tahu ader yang terjun bas ker..

Skodeng badak yang poyo.

Saper sangka mama badak air cepat hangin biler ader boya gedik sangat. Citer dia, Boya nih berenang terlalu dekat dengan anak badak air. So mama dia pun berang. Boya nih melompat ke atas kawanan badak air untuk melepaskan diri. Tetapi mama badak nih ngap dia pulak. Mesti dia terkejut giler-giler.. upanya bukan boya saja yang boleh ngap..badak pun boleh..berbakat betul.



Jurugambar hidupan liar: Vaclav Silha,Czech.

Skodeng anjing pun mengerti.

Kalau anjing pun boleh tunjuk riak muka yang kenyampahan dia dengan kesan kotoran kat cawat tuh bayangkan lar bau dia. Berapa lama tak berbasuh tak tahu ler. Suar ni seswai dibawa ke hutan rimba yang banyak singa atau harimau. Kalau binatang buas tu menunjukan riak-riak keteroristsanya campak ler suar ni. Nescaya binatang buas tu akan menjadi katak. Melompat-lompat kebingungan.

Anjing sangat sensitive deria bau dia.Kalau banduan tu tengok gambar nih..kalau dia masih lagi ader perasaan..akan tersipu-sipu ler dia..



Skodeng fewitttt..

Macam maner? Ader nafsu? Impose jek. Tapi disebalik impose nih adakah anda seorang yang bernafsu kegajahan yang mengedik-gedik?Adakah anda lelaki yang suka main bontot?Nyahhh...auwwww...*pang*!! Boleh cop lima jari..siap dengan cap jari ader skali kat pipi. Dulu pernah terjadi seekor nyah yang meng-oper dirinya kat aku dengan bayaran RM 25. Kulit putih, dada dia ngam. peberet aku 32B. Aku tahu sebab dia pakai baju ketat. Mula tuh aku tak tahu. Tapi biler kawan aku bagitau..aku tiba-tiba mendapat migrain dan loya-loya.

Bukan taste aku nak main bontot nih..Aku normal.Alhamdulillah..Satu nikmat dan anugerah tuh.



Skodeng hubungan seks dikhalayak ramai.

Seriusly memang terjadi.Orang ramai yang melihat sangat-sangat terpegun dn terkejut akan aksi berani yang dipamerkan oleh seekor gajah yang gedik nak mengawan. Aku ada jugak gambar pasangan kekasih yang buat hubungan seks kat taman atas bangku tanpa ada pokok-pokok di sekelilingnya. Last sekali orang awam yang tengok melaporkan pada polis. Biler polis datang pun mereka masih lagi meneruskan aksi mengedikan mereka. Sayangnya gambar tu ader dalam hardisk aku yang dah mampos tu.

Kalau ader pun aku tak upload.Kang jadi blog porno pulak.Tapi layan lar gambar ni..mana nak tau kot-kot stim jugak ker



20 April 2010

Skodeng iklan F1 yang gempak.

Cool!!


Skodeng pakwe yang poyo lebih

Kepoyoan pakwe dia sangat menyerlah.







Skodeng kejelesan yang xtrim.


Siap ms gtau kat member-member lagi tu..memang otai!!Masa kener tangkap masih senyum lagi..super otai!!!Awek dia dikerat-kerat. Super duper otai!! OTAI x SUPER OTAI + SUPER DUPER OTAI = GILER

Skodeng extreme splatttt..


Please remember there is smaller vehicle than you. If you dare forgot about that you could killed someone..in extreme way.

Skodeng mangsa perang.Tentera ker atau Orang awam?