PERINGATAN

PENDAPAT YANG DITULIS ADALAH PENDAPAT PERIBADI PENULIS, TIDAK MEWAKILI MANA-MANA PIHAK.
TERDAPAT ARTIKEL YANG MENGANDUNGI GAMBAR YANG KETERLALUAN, NGERI, SENSITIF DAN BOLEH MENGUGAT EMOSI.





13 January 2012

Skodeng Nak Shared.

Tahun nih tahun 2012.Kununnya dunia nak kiamat..hahaha..lawak..Check la balik tanda kecil dan tanda besar..walau dah da..tapi masih lum lagi matahari kuar dari barat..banyak lagi tanda yang besar belum kita nampak..tapi tak salah malah lebih elok jika kita ingat kiamat itu bagaikan esok nak jadi.
aku suker sangat neko aka kucing..manja cute..


Dipendekan citer tahun nih tahun yang aku tunggu Pelbagai games yang akan release..Mass Effect 3..Starcraft 2.2..Diablo 3 bla bla bla..banyak lagi..

Tapi yang aku nak shared ialah Da most awesome file sharing is MediaFire.No pay pay..No que..no registration awsome bandwith can donlod multiplefile serentak..banyak lagi kelebihan dia..cuma lecehnya satu file maksimum dia 200MB jek..so kener donlod part by part la pastu baru combined..

Tapi here da best still green..setahun jagung baru..tapi paking awesome!!Perasaan aku sekarang nih asa cam tikus sesat dalam kilang keju..hahaha awesome..

Aku donlod filem kontreban(sajer bagi salah ejer..kang bot captured lak) 700 mb single file under 15 minit..

Wait most paking awesome is aku donlod single file latest game nid 4 spid da lun 6.58 GIGA only 2 hour..NOT PART BY PART..sekali jalan jer..hahaha paking awesome..yang len aku tak tahu ler..banyak lak songeh gan limit bandwith la pe la..dah tu speed cam siput sedut..

Now u understand why i paking epi..

here de tip

open google..
tep ler kat search tu cam Tipah Tertipu mediafire..so nanti dia akan listkan filem yang under file hosting tu..
Cuba la ngan per citarasa anda..pilem ker..game ker software ker..ni am jer ramai yang dah tahu..
K nih bonus..

mediafirefreaks.blogspot.com



kat cini cari ler drama tibi popular..kool giler..banyak lak tuh..

k sebelum aku lupa nih yang aku kata bapak awesome nih MULTIUPLOAD

Test nih..kalau dia dah ubah polisi nasib ler..tapi sementara dia maintain free belasah cukup-cukup..ok sila buang simbol **** tep balik nama dia yang urup besar bold tuh

http://www.m*****d.com/PFM3BW2JHW
enjoized..







No comments:

Post a Comment