PERINGATAN

PENDAPAT YANG DITULIS ADALAH PENDAPAT PERIBADI PENULIS, TIDAK MEWAKILI MANA-MANA PIHAK.
TERDAPAT ARTIKEL YANG MENGANDUNGI GAMBAR YANG KETERLALUAN, NGERI, SENSITIF DAN BOLEH MENGUGAT EMOSI.





28 June 2011

Skodeng Research..

Aku sedang research mengenai bagaimana nak seksa seseorang..commit crime..actualy a perfect crime..how to kill some one with no trail behind..

How to extract information with victim still alive even screw driver inside his knee..one of his eye in cookies jar..lost all teeth..hehehe should be fun..

Anyway..cuma kajian jer..mesti hang pa pelik kan..nih cuma untuk projek aku..mega tu..don wori..nih cuma theory..no practical..

Weh..dua hari lepas aku sedang boring giler..so aku tengok bos aku dok sempoi ja buat kerja..so aku pergi dari sebalik pintu aku terperanjatkan dia.. perghhh..terkujat..hahaha..anyway pas tu dia kata.. 'pas nih saya nak send nama awak jadi webmaster ok'..shit..kan dah kena sedas..hahaha..

Ari nih aku baik sangat..tak kacau orang..letih..lagi pon pegawai sorang lagi tak der so boring ler tak leh nak kacau dia..layan mobee gn student jer..damn..

Pikir kejer jer tension gak..cuba bergurau gan kawan-kawan..dengan bos lagi afdal..at least kita bukan bodek..tapi pastikan dia tak der stroke atau lemah jantung..kang tak der lak boss korang..kuang kuang kuang..

Pasai pa bos aku panggil sang kelembai ntah ler..

No comments:

Post a Comment