PERINGATAN

PENDAPAT YANG DITULIS ADALAH PENDAPAT PERIBADI PENULIS, TIDAK MEWAKILI MANA-MANA PIHAK.
TERDAPAT ARTIKEL YANG MENGANDUNGI GAMBAR YANG KETERLALUAN, NGERI, SENSITIF DAN BOLEH MENGUGAT EMOSI.





05 March 2011

Nick Name

Bila sebut pasal nick name nih macam mana ko orang dapat nick? Biasanya kependekan dari nama sendiri..atau personaliti atau lain-lain..

Aku ada beberapa nick..x der pun dari kependekan nama aku sendiri..Nick pertama aku ada lah Da Bomb..ntah kenapa depa panggil aku macam tuh..

Nick yang kedua adalah Prof nih sebab aku selalu score dalam test..Nick ketiga aku Naga..nih sebab depa anggap aku playboy giler..sedangkan ku lelaki yang honest..kalau aku duduk pun bersimpuh tersipu-sipu malu..really!!trust me kay..

Nick ke empat adalah Kraznaya actually dari pen pal aku Krasnaya..

Nick ke-5 adalah Ziemang..again sebab depa kata aku player..to be onest i'm innocet..me is good boy..

Nama ke-6 Am..aku dapat bila co worker mistook me as their co worker yang resign pada hari yang sama aku masuk kerja..sampai awek dia sendiri pon salah anggap..muka seiras kononya..

Itu jer yang selalu aku guna..tapi ada lagi..cuma aku benci nama tu..macam Firaun..Satan..Mystiq..cuma aku tertanya-tanya kenapa mereka gelar macam tuh..

Misteri..

Owh..Mystery also my nick..he3..

No comments:

Post a Comment