PERINGATAN

PENDAPAT YANG DITULIS ADALAH PENDAPAT PERIBADI PENULIS, TIDAK MEWAKILI MANA-MANA PIHAK.
TERDAPAT ARTIKEL YANG MENGANDUNGI GAMBAR YANG KETERLALUAN, NGERI, SENSITIF DAN BOLEH MENGUGAT EMOSI.





04 February 2011

Skodeng Tea Cup

Tahu per tea cup?Hahaha..semasa aku aku pergi pasar tadi masih awal pagi..sedang aku nak pilih halia aku terpandang tea cup..honest..TERnampak..salah dia lar napa dia tunduk nak amik bawang..lagi pun napa dia tak button? bila dah TERnampak aku tengok jer lar..show free..aku lelaki yang lemah..hahaha..nasib bek bini aku tak ikut..kalau tak panjang lar sesi Malaysia Hari Ini.. sebenarnya tea cup istilah aku guna untuk A Cup.

Aku bukan nak jadikan belog ni porno..cuma bila aku tengok tea cup budak pompuan vietnam tadi teringat masa aku kerja kilang dulu..ada group vietnam pompuan..90 persen comel-comel.kecil molek..ramai yang B cup..ada yang A cup..cuma sorang jer C cup..kerja aku banyak melibatkan pemantauan mereka..so ada peluang la usha..

Di kalangan mereka ada yang menawarkan perkhidmatan obertime..one shot RM 30 hinggit..so kawan aku yang pantau depa pun amik kesempatan..untungnya dia dapat virgin..aku tertarik dengan sorang vietnam nih..cute..comel giler..memang aku ada hubungan dengan dia..cuma tak sampai gugur di medan..just for fun..tapi mulut aku gatal nak tanya sama ada dia virgin ker tak..dia cakap yer..and than aku tanya dia tak join ker kawan-kawan buat obertime..dia cakap dia tak nak..dia nak cari duit dengan berkerja..

Bila aku tengok vietnam tadi aku tingat balik kenangan lama..hu..best..tapi sedihnya bila dia dihantar ke tempat lain..banyak kenangan manis dengan dia..tapi aku simpan jer..nanti bini aku terbaca mampos aku kene soal siasat...hahaha..bukan takut..rimas nak bersoal jawab..

No comments:

Post a Comment