PERINGATAN

PENDAPAT YANG DITULIS ADALAH PENDAPAT PERIBADI PENULIS, TIDAK MEWAKILI MANA-MANA PIHAK.
TERDAPAT ARTIKEL YANG MENGANDUNGI GAMBAR YANG KETERLALUAN, NGERI, SENSITIF DAN BOLEH MENGUGAT EMOSI.

28 November 2010

Skodeng 6 Jahanam Punca Kuasa Dua

Rusuhan Penjara Santa Ana yang terletak di Venezuela. Salah satu negeri yang hardcore gila takat didih..Setakat samseng kat Malaysia boleh pencen awal lar.. M-18 dan MS-13 adalah gengster yang selalu bertempur antara satu sama lain dan terdapat juga kematian orang yang tak bersalah..

Kejadian bermula apabila seorang banduan tunjuk samseng dengan pengawal penjara..lantas mencetuskan rusuhan.. lebih dasyum lagi penjara terbabit menempatkan da most dengerus criminal. Lebih dasyum lagi mereka juga terdiri dari geng MS-13 dan M-18. AKu ngantuk..len kali jer aku sambung..

Updated:

Bila dah ada dua kumpulan gangstar dalam penjara nih kerap terjadi pergaduhan..sejurus selepas insiden dengan pengawal tercetus lar rusuhan..pengawal penjara berundur dan memerhatikan dari jauh sahaja..Mereka biarkan banduan-banduan nih berbunuhan antara satu sama lain..jimat tenaga dan nyawa mereka..Ada yang kener toreh perut..ada yang kener tikam dan ada yang kener bbq..pas tuh di penggal dan dipamerkan ditempat terdedah.. sebagai amaran don mes with us!!

At the end..military datang melepuk banduan banduan terbabit seko-seko.


No comments:

Post a Comment