PERINGATAN

PENDAPAT YANG DITULIS ADALAH PENDAPAT PERIBADI PENULIS, TIDAK MEWAKILI MANA-MANA PIHAK.
TERDAPAT ARTIKEL YANG MENGANDUNGI GAMBAR YANG KETERLALUAN, NGERI, SENSITIF DAN BOLEH MENGUGAT EMOSI.





10 October 2010

Skodeng Chatroulette

Roulette adalah satu gamble game yang ada kawah berpusing ditandakan dengan nombor..pemain akan mencampakan bola selepas meneka nombor mana bola tersebut akan berhenti..Russian Roulette adalah deadly game di mana taruhanya adalah nyawa pemain terbabit..sebutir peluru diisi kedalam revolver dan di putar bullet cylinder..pemain akan memetik picu setelah revolver diacu kemulut atau ke kepala pemain sendiri secara begilir-gilir sehingga pemain yang malang terbunuh..

Tapi pada 2009 lepas ada roulette yang baru..chatroulette..sama juga konsep dia..pengguna akan dipadankan dengan orang yang tidak dikenali secara rawak untuk berbual secara online..seswai untuk pedajal orang..di asaskan dengan modal sebanyak RM 30000..oleh seorang student berumur 17 tahun dari Russia..try lar tengok macam mana...Pastikan anda ada webcam..



Teenage: 1 Kiddo: 1 It a draw..


Hahaha dua-dua tak boleh blah.."atuk..pergi la berehat agar sempat sambut krismas lagi tahun depan.."


Sure nak kenakan orang..hang pa pun boleh try..kalau kena ban pun 40 minit ja pas tuh secara rawak orang bukan yang sama



Boleh tengok reaksi spontan orang..




Ini aku suka..boleh pedajal orang..hahaha




Oh no!!!Awang Hitam..To many of them..!!!



I have them to you know..

No comments:

Post a Comment