PERINGATAN

PENDAPAT YANG DITULIS ADALAH PENDAPAT PERIBADI PENULIS, TIDAK MEWAKILI MANA-MANA PIHAK.
TERDAPAT ARTIKEL YANG MENGANDUNGI GAMBAR YANG KETERLALUAN, NGERI, SENSITIF DAN BOLEH MENGUGAT EMOSI.





29 September 2010

Skodeng I Lap U and U Lap Me..


Petting..Good girl..Bila nak besar nih?


Slrppppp...
Ok sebenarnya aku nak ajak ramai-ramai skodeng kejadian rogol..Banyak sudah kejadian rogol sama ada secara rela atau paksa..Ada yang baru mula nak kenal dah kena rogol..Ada yang mangsa tak kenal perogol dia.
Apa pun sebagai peringatan kepada perempuan lelaki normal cuma fikirkan seks jer..beza dia kuat atau idak kehendak dia. Mampu kawal atau tidak tuh jer..Bila keluar dating tuh tak salah jika berjaga-jaga..elakan tempat-tempat sunyi..ikut balik ke rumah sewa atas alasan nak ambil barang..nih terutama remaja belasan tahun yang baru nak kenal dunia..
Kalau perempuan sendiri nak asa macam mana hubungan seks..termakan janji sumpah setia..nak buktikan cinta.. terpulang lar..jangan nyesal dah..sebab lelaki kehendak pasal seks sangat tinggi..bila dah dapat asa dua tiga kali mungkin dia nak asa perisa lain pulak..atau mungkin dia cuma nak ratah tubuh dengan free jer tak payah kuarkan duit..
Ramai hubungan akan putus ditengah jalan...dalam hal nih ada perempuan yang kecewa pengorbanan tak berbaloi..ada yang kata life must go on..cari lain lak..
Kadang-kadang aku nak tergelak pun ada..baru jer bercinta..belum berkahwin..tapi bila lelaki pujuk nak pegang nak raba-raba mula tuh tak bagi..tapi last-last bagi jugak..pompuan dia ada switch on..kene switch dia bergedik kaki lalok..serius! tuh memang kejadian perempuan..Kalau lelaki cakap 'tak bagi pegang maksud dia tak sayang lar tuh..' atau 'tak per tak bagi nanti cari len' cuba pompuan cakap..kalau nak raba bulan depan masuk meminang pas tuh kawin..per reaksi dia? Mungkin dia merajuk..mungkin dia kata lambat lagi lar..mungkin dia kata arrr..kita dah nak kawin dah...ada yang bertunang malam pertama dia dua tiga bulan sebelum nikah..
Lelaki bijak merayu dan berkata-kata..
Perempuan ada option YES and NO..Tepuk dada tanya selera..

No comments:

Post a Comment