PERINGATAN

PENDAPAT YANG DITULIS ADALAH PENDAPAT PERIBADI PENULIS, TIDAK MEWAKILI MANA-MANA PIHAK.
TERDAPAT ARTIKEL YANG MENGANDUNGI GAMBAR YANG KETERLALUAN, NGERI, SENSITIF DAN BOLEH MENGUGAT EMOSI.





20 April 2010

Skodeng suker-suker.

Meh kiter skodeng watak-watak utama politik dunia. Kadang-kadang depa nih lupa bahawa mereka selalu menjadi perhatian media dan dunia.


Fewittt.. Ader video pasal ini..korang cari ler..bukan obama jer yang tengok..lelaki memang suker sangat dengan bontot naper yer?


Sorang tengah mencari gali dan sorang lagi tengah mengasah kuku.



Hoh?


Pemimpin yang paling berkuasa di muka bumi juga adalah pemimpin yang cuai..sama ada dia lupa tanggalkan cover,dia ingat general dah tanggalkan,dia nak buat lawak dipagi hari atau dia bengap. Yang mana satu betulnya?



Obama pun ada sikap kebudak-budakan. Kiter semua pun dari budak-budak.. Come to da dark side..




And da winna is.. maybe he from australia..aku tak perasan sangat dia nih..tapi muka dia yang macam kepuasaan sangat tuh dengan angel snap pulak yang kener sangat..jangan salah sangka dia tengah rest tu..lepas bersidang

No comments:

Post a Comment