PERINGATAN

PENDAPAT YANG DITULIS ADALAH PENDAPAT PERIBADI PENULIS, TIDAK MEWAKILI MANA-MANA PIHAK.
TERDAPAT ARTIKEL YANG MENGANDUNGI GAMBAR YANG KETERLALUAN, NGERI, SENSITIF DAN BOLEH MENGUGAT EMOSI.





07 March 2010

Skodeng lubang best.

Meh kita tengok lubang paling dalam dan terbesar di dunia. Setakat lubang jamban tuh nak wat aper..

MIRNY MINE, MIRNY RUSIA.

Yang ni no 2. Tapi serius shit aku suka sangat dengan lubang nih..sebab kalau aku berguling-guling dari tebing dia ke bawah. Pada setiap 1o meter kejatuhan aku ke dalam lubang yang aku minat nih kena tolak 10 HP (hit point)..Sebaik sahaja sampai ke dasar alamat negatif lar.

Tapi asstualy berdiri kat tebing pun HP aku dah mencanak-canak turun sebab aku seorang yang gayat.

Ruang udara lombong ini menjadi kawasan no fly zone sebab bila helikopter terbang melintasi akan diterhempas secara otomatik. Fenomena turbulance. Biasa terjadi pada lurah gunung kat Malaysia itu lar angin lintang.

Sedalam 525 meter dan berdiameter 1200 meter merupakan lombong berlian dengan hasil 2 tan metrik setiap tahun. Gila ahh!!! Bertambah lagi kegilaan sewaktu musim sejuk minyak didalam tangki akan membeku sebab terlampau sejuk.. Siberia dowh..bukanya Liberia



Waktu malam terang macam siang. So tak der lar pekerja atau driver lori yang kena tolak HP ari-ari.


View dari udara. By the way napa boleh ambil gambar dari udara kalau no fly zone. Altitude yang tinggi tak memberi kesan. Melainkan melintasi kawah pada altitude rendah.



Small man beside monster truck inside big mazhapacking mine. Kalau lar lori tu berguling-guling keriangan ke dasar lombong bertambah lagi lar bahan scrap kat dunia nih.


Satelit biew.. wow..my faveret hole..


BINGHAM CANYON MINE, SALT LAKE CITY,US.



First place in the world. Merupakan lombong copper. Sedalam 1200 meter dan selebar 2500 meter. Kalau isi air pas tuh buat kolam pancing bukan takat toman, ikan keturunan dinosor pun boleh pancing.



Nampak biasa jer.. Coba lar berdiri kat sana mau ketaq pala lutut..



Lereng dah ada dah apa kata buat projek tanam cili kering,teh dan sayuran. Tapi kalau tanam orang pun ok juga sebab lubang dalam maa..Bila tahun nak penuh tak tau lar.



Kelapa sawit pun ok jugak..


No comments:

Post a Comment