PERINGATAN

PENDAPAT YANG DITULIS ADALAH PENDAPAT PERIBADI PENULIS, TIDAK MEWAKILI MANA-MANA PIHAK.
TERDAPAT ARTIKEL YANG MENGANDUNGI GAMBAR YANG KETERLALUAN, NGERI, SENSITIF DAN BOLEH MENGUGAT EMOSI.





08 March 2010

Skodeng at da rite place + at da rite moment = awesome 1

Photograper selalu bawak camera dia kat mana-mana. Hatta dalam masa dia kat bilik air pun dia bawak mana nak tau kalau-kalau tahi dia sebesar paha boleh lar captured da moment. Cuma larangan membawa kamera semasa bersama dengan isteri sahaja. Nak kena kompang cuba lar..


Poyo ja kena silat cekak. Binatang ikut suka dia la nak buat macam nih..tak da sapa yang larang..cuba manusia buat macam nih mau pecah kepala heboh kat dada akhbar.




Jangan takut.aku tak akan apa-apa kan kau.. Cian nampak sangat takutnya kat musang berkulit manusia tu..


Nih gempak sial..sayangkan cpu berbanding nyawa dia.. mesti ada apa-apa dalam tuh. Hmmm.. musykil..



'Sampainya hati mu'...
'meninggalkan aku'...
Apa beza dia? First yang amai-amai tu perempuan dan yang belakang tu lelaki.Second yang depan tuh semuanya cun n solid molid..yang belakang adalah bulldozer yang belum dikenal pasti cap apa.
Namapak gaya macam nak sabotaj saja..Tak kan nak ngamuk kot?


Waf..waf..wafff.. macam kena photoshop jek..


Kreatif yang tak der keja..



Nih salah satu gambar yang dicaptured semasa acara terjun tiruk..Memang pro. Wartawan sukan katakan.. Kenapa muka dia macam tuh..So kalau saper yang pandai photoshop tu letak ja mangkuk tandas kat belakang dia..be kreatif..


see.. i told you already..sport journalist among the pro babeh..boleh juga nak tambah apa-apa diphotoshopkan bagi hilarius..

No comments:

Post a Comment