PERINGATAN

PENDAPAT YANG DITULIS ADALAH PENDAPAT PERIBADI PENULIS, TIDAK MEWAKILI MANA-MANA PIHAK.
TERDAPAT ARTIKEL YANG MENGANDUNGI GAMBAR YANG KETERLALUAN, NGERI, SENSITIF DAN BOLEH MENGUGAT EMOSI.

02 March 2010

Kalau sapa pembaca blogserius

http://www.blogserius.blogspot.com/

ada satu post dalam tuh yang menunjukan rakaman dari beliau secara kebetulan merakam aksi UTK menjalankan tugas menahan penjenayah ala-ala holywod.

Video nih merakam aksi spetnaz rusia(nama unit yang betul aku dah lupa)..Ni aksi yang real tau..Perompak melarikan diri dengan kereta setelah merompak sebuah bank dan menembak pelanggan bank. So spetnaz nih setup ambush kat jalan yang sibuk..
Dalam aksi yang pertama mereka menyerbu kereta saspek, pecahkan cermin ,campak flashbang (giler ahh berdesing telinga) pastu hancuf saspek. Tapi malangnya silap orang..kereta yang serupa dan nombor pendaftaran yang sama cuma sedikit kelainan pada huruf pendataran.

Lepas tuh mereka setup ambush lain lak barulah kereta penjenayah yang sebenar melalui jalan tersebut. Demi untuk menebus kemaluan mereka maka mereka melanyak penjenayah tersebut. Kalau aku la aku tingin nak tembak kepala lutut. Seksa dulu pas tu baru tangkap.bertapa marahnya mereka bila tahu salah orang.. Tuh yang lepas geram kat penjenayah tuh..

No comments:

Post a Comment