PERINGATAN

PENDAPAT YANG DITULIS ADALAH PENDAPAT PERIBADI PENULIS, TIDAK MEWAKILI MANA-MANA PIHAK.
TERDAPAT ARTIKEL YANG MENGANDUNGI GAMBAR YANG KETERLALUAN, NGERI, SENSITIF DAN BOLEH MENGUGAT EMOSI.





17 January 2010

Skodeng Moto Cuba Masuk Dalam Kereta.

Bahagian tepi kereta sangat-sangat lemah bagi kereta yang normal. Bagi racing car, terdapat kerangka tulang keluli, tapi bila driver nak masuk dia masuk melalui tingkap. Ada juga yang pasang safety net kat tingkap. Bagi F1, mengunakan cocpit driver yang diperkukuhkan. Ada juga kereta yang kalau saper-saper yang yang langar akan bunyi ktangggggg!!!!!! Itu pun kalau sempat langar dia. Biasanya kene penyek dulu lar. Jadi macam roti canai. Ader saper-saper nak cuba langar keter kebal tak?


Badan manusia pun ada tulang juga..tapi tak dibuat dari besi. Tulang manusia terdiri dari kalsium. Tapi masih kukuh. Setakat tersembam, terhantuk pala ringan-ringan tuh kacang jer..Gambar atas they all dead!!


Aku tengok macam moto Kamen Rider. Agaknya la. Kelajuan motor ni semasa merempuh memang tinggi. Straight to da centre. Kepada pemandu-pemandu kereta..perhatikan kiri dan kanan..mana nak tahu ada mat rempit yang nak menyetan dan cuba memasukkan motor dia di dalam kereta anda sama ada di atas seat penumpang, di dalam bonet atau cuba menjadi sebahagian tambahan kepada engin kereta anda.

No comments:

Post a Comment