PERINGATAN

PENDAPAT YANG DITULIS ADALAH PENDAPAT PERIBADI PENULIS, TIDAK MEWAKILI MANA-MANA PIHAK.
TERDAPAT ARTIKEL YANG MENGANDUNGI GAMBAR YANG KETERLALUAN, NGERI, SENSITIF DAN BOLEH MENGUGAT EMOSI.





21 December 2009

Skodeng tereksiden.

Aku tak tahu macam mana kepala dia boleh putus. Mungkin kepingan logam akibat impak yang kuat menyebabkan kepala dia terpisah dari badan. Tak nampak la pulak mana kepala dia kat mana-mana, aku pun cuma dapat 4 keping gambar sahaja.





Sebahagian bumbung kereta yang terkopak. Mungkin punca yang menyebabkan kepala terputus. Kereta nih dipercayai dipandu laju.





Mana pemandu dia aku pun tak tahu. baju merah tu aku agak dia penumpang seat belakang bahagian kanan, tanpa baju tu dia seat penumpang bersebelahan driver sebelah kanan. Impak kemalangan adalah pada bahagian kanan.Tapi pintu depan kiri di mana sepatutnya driver berada terbuka, mungkin driver dikeluarkan dan dihantar ke hospital.






Jarang kita nampak kecederaan macam nih. Terpotong separuh dari bahagian kepala, clean cut dan mata dia masih lagi terbuka.




Close up. Jika dia masih mampu berkata-kata, mungkin dia akan berkata Berhati-hati Di Jalan raya. Lepas tuh ada interview dengan wartawan menceritakan balik kejadian dengan keadaan macam dia sekarang. Lepas habis interview baru dia padam balik. Tapi mustahil la kan.

No comments:

Post a Comment