PERINGATAN

PENDAPAT YANG DITULIS ADALAH PENDAPAT PERIBADI PENULIS, TIDAK MEWAKILI MANA-MANA PIHAK.
TERDAPAT ARTIKEL YANG MENGANDUNGI GAMBAR YANG KETERLALUAN, NGERI, SENSITIF DAN BOLEH MENGUGAT EMOSI.





04 October 2009

Skodeng untuk kaki pancing...




Bila kontaktor pemasangan paip gas di Brazil, terlibat dalam kemalangan darah dari kecederaan menarik perhatian ikan phirana.Kaki pancing kat Malaysia bernasib baik.Cuma cabaran dari boya sungai jer kalau kaki pancing perempuan tuh tambah satu lagi ancaman boya darat yg sangat aktif mencari mangsa.









Doktor sedang mengeluarkan ikan dari dalam badan mangsa.Actually paru-paru dia n organ dalaman dia dah tak der.Jgn tanya aku maner perginya,yang pasti dia tak der derma kat mana-mana hospital.






Kalau orang karam kat tengah lautan memang bahagian mata dengan bibir menjadi sasaran utama oleh ikan.Tolak ikan jerung jer dia nih jenis tak tau nak memilih, muat mulut dia jer, dia telan semua sekali.








Yang tengah tuh ader iras-iras lampam nampak macam kiut.Tapi gigi dia macam chainsaw.Jgn sesaper gatal tangan nak bawak balik lepas kat sungai di sini.Nanti tak der tangan nak gatal-gatal lagi.


Actually nih post aku yang ketiga. Post aku yang no dua ader masalah bila load dia lag. Post pasal picture perang kat Iraq. Memang graphic abis. Pada saudara Hazrey biler lagi nak jadi wartawan medan perang boleh lar emel gambar kat aku jadi koleksi, tak kan nak jadi wartawan jenayah jer nanti aku bagi Leopard sebijik amik kat Shah yer.

Post keempat pasal eksiden graphic abis gak.Kalau kempen keselamatan jalan raya tak tunjuk gambar macam nih jadi tak der saper yang feel. Surat kabor pun tak tunjuk. Menyentap jiwa tuh.Tengah nak pikir nak tunjukkan muka ker atau nak blurkan.Any advice? Sebab tak sampai hati, rakyat Malaysia jugakan.

1 comment:

  1. camping tent, life jacket, camping bed and more...
    http://mudah.my/sridamansaraoutdoor thanks!

    ReplyDelete