PERINGATAN

PENDAPAT YANG DITULIS ADALAH PENDAPAT PERIBADI PENULIS, TIDAK MEWAKILI MANA-MANA PIHAK.
TERDAPAT ARTIKEL YANG MENGANDUNGI GAMBAR YANG KETERLALUAN, NGERI, SENSITIF DAN BOLEH MENGUGAT EMOSI.





08 October 2009

Skodeng penjenayah kener lepuk..

Har har har..

1.Cuber nak lari yer..kan dah kene lanyak gn keter..tp naper kwn pulis tuh kener skali..dammed that must be hurt..sore in the morning i'm sure about it..

2.Pepper spray vs gun?bad idea..yeah a very bad idea that cost his live..

3.Sesaper yang kejer kat 7 11 gn petro pump jgn jadi hero..barang2 dalam tu ader insurance nyawa nko orang tak der yer..tokey dia pun lum tentu nak sara bini nko org seumur idup..

4.Kalau dia dpt masuk masak lar..nasib baik ader orang dapat bantu..heh kiter ader baca berita orang ramai tolong berkas penjenaya macam nih lar, yang tak berjaya tuh nyawa melayang..anyway congrat for bravery..

5.Mematikan mobile fone memang diwajibkan dalam mahkamah tapi percubaan mematikan orang len dtegah sama sekali..nasib nko lar..bengap sangat..

6.Rememmber to discharge the weapon first..any police officer know the rule..tapi bagi orang awam dia tak tau..masak lar kener gn pump gun..

7.Nih slalu berlaku kat Highway kiter, langar kenderaan parking kat lorong kecemasan..saper tak pernah tgk nih lar dia..laju tuh kat highway..Kpd pompuan yang tolong boyfriend masukan gear secara manual tu entikan lar..g kawin selamat..aku tau masa kat highway lar line clear dah tuh jln straight lak..sambil drive awek tolong masuk gear lak..best memang best tp eksiden terus padam nko dah tak leh nak tobat dah..

8.Police chase..macam orang jer yang terkeluar tuh..yer ader gak kiter dengar bila eksiden pemandu atau penumpang tercampak kuar..slalunyer terbunuh lar..

k drive carefuly..

No comments:

Post a Comment